Volleyball igjen

vb076 copyJeg har lett i timevis etter bilder fra kampen mellom Sverige og Italia (finalen) under EM i Sverige i 1989. Jeg skal lage en liten bildebok til ære for Anders Kristiansson. Men filmen fra finalen er og blir borte.
Mens jeg lette, fant jeg et helt album med gamle fargebilder. de fleste av dem har aldri vært vist før. Kvaliteten er så som så i mange tilfeller, fargefilm og halvmørke haller gikk aldri godt sammen. Men i alle fall skal jeg hver uke vise noen av disse bildene, både hjemlige og internasjonale kamper. Først ute er denne hardtslående karen.

Advertisements

2 Comments on “Volleyball igjen

  1. Flott og typisk bilde av Jørn – en av norsk volleyballs mest imponerende angripere gjennom tidene. Jørn Chr. Vestre døde dessverre i mai i år.

    • Jørn var et stort idrettstalent som valgte volleyball som sin idrett, men som kunne blitt god i det meste. En hyggelig kar også – selv om meldingene til medspillerne kunne være klare nok….. Dette er en europacupkamp mot engelske Kelly Girl, som på tross av navnet var et herrelag, men sponset av et vikarbyrå (tror jeg) med dette navnet.

      Noen bifigurer i bildet er Trond Skarbøvik som dekker under (den manglende) blokka, Olav Tveit som innbytter helt bakerst til venstre, muligens Tomas Jonsson ved siden av ham, Hans Børge Hartvigsen (Tromsø-mann med lang fartstid på KFUMs andrelag) som linjedommer og Dag Tingberg på huk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: