Nye Karl Johan

karljohanForandringene skjer raskt i Oslo for tida! Nå har de stengt visse deler av Karl Johansgate ved Studenterlunden for vanlig trafikk. I stedet har de flyttet uteserveringen fra fortauet ved Spikersuppa og lagt den i gata, inntil det andre fortauet. Publikum ser ut til å like dette, for i går ettermiddag måtte du stille i kø for å finne sitteplass. Videre arbeides det ved hovedinngangen til kjøpesentrene på Aker Brygge, slik at jeg ikke lenger kan stå og vise fram bilen der gangområdet begynner.
I og med at uteserveringen på Karl Johan har havnet “på gata”, har også alle de flotte motorsyklene mistet plassen sin. Men de har i stedet kjørt inn i gatestubben mellom Karl Johan og Stortingsgata, den som er stengt med sperrer for bilkjøring. Etter min mening er dette en flott plass for dem, jeg håper de får lov å bli der.
Men for oss med interessante biler finnes det ingen plass å skinne…

New Karl Johan. Changes also in our main street. Most of traffic has been banned, and restaurant have taken up half the street. Very popular, it seems, not a free table to be seen yesterday afternoon.

Advertisements

3 Comments on “Nye Karl Johan

  1. I den grad det er et problem, er problemet i Oslo at sentrum er så knøttlite. Bare noen få steder hvor folk ferdes. Men prøv utenfor Operaen. Der er det masse folk hver dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: