Hvorfor?

parkeringJeg må innrømme at jeg synes det er veldig dumt at myndighetene har tillatt slik parkering som dette. Disse små bilene er jo aldri så korte at de ikke stikker lenger ut i gatene enn bilder som er parkert i de oppmerkede feltene. Mange steder blir det akkurat så trangt at biler må vente på å komme forbi. Dette skjer stadig i Parkveien når trikken kommer. Dessuten byr det kanskje på problemer når en bil skal svinge rundt for å  parkere slik, eller når de skal rygge rett ut i trafikken. Dette bildet er tatt rett utenfor vinduene mine i Pilestredet.
Og hvorfor i all verden foretrekker noen å parkere slik?

3 Comments on “Hvorfor?

  1. Men hvorfor parkere på tvers når det er god plass til å parkere som de andre? I Pilestredet stopper ikke trafikken når trikken kommer, men det gjør den i Parkveien som er mye smalere.

  2. Fint bilde som godt får frem ditt poeng. Men jeg er ikke enig. Liberale parkeringsregler for små el-biler er et viktig insentiv for å få fler til å bruke dem, og bildet ditt får jo også frem forskjell på kvadratmeterbruken på en liten el-bil og en vanlig en. Om byen ikke skal kveles av eksos og trafikale problemer må vi få flere over på kollektiv, sykkel og el-biler. Så med mindre en parkering som du viser blokkerer trikken….)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: