Ekeberg Cup 1990

Jeg overlater kommentarene til dere!

Advertisements

4 Comments on “Ekeberg Cup 1990

  1. Med Kvalheim og Holte på to av ryggene er nok dette Skien som møter det jeg tror er det ledende danske laget på den tiden, Holte. I hvert fall ligner nr. 11 på Ole Lachenmeier, grunnlegger av sportsutstyrsbutikken Sportsmate, og nr. 7 ser ut til å være Kim Kaszas, far til de sandvolleyballspillende brødrene Oliver og Sebastian.

    • Ole Lachenmeier er fremdeles aktiv på Holtes 2.lag i dansk 2.divisjon… Sammen med andre gamle helter som f.eks. Søren Søgaard bidrar han med å spille unge talenter gode! Eksempel til etterfølgelse for folk i norsk volleyball?

    • Alt du vet, Ivar… Driver du med slektsforskning også…?

    • (Olav) Holte mot (klubben) Holte var jo en litt artig kombinasjon 🙂 Holte (klubben) var med i EC flere ganger og var alltid i toppen – to turneringsseire, tror jeg. De stilte alltid sitt beste lag.

      Jan Kvalheims gjestespill på Skien i EC gjennom en årrekke var en stor attraksjon. Dette var mens Jan var på toppen som innendørsspiller og proff i Frankrike. Nivået han holdt på den tida var imponerende – han skilte seg ut selv i selskap med de toppspillerne som var i EC disse årene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: