Fra Åmlitreffen

Gamledagers store utenførsturnering. Volleyball i Norge ble spilt utendørs fra starten til slutten av 60-tallet. Da fortsatte Åmli å invitere til utendørs dyster og holdt liv i denne tradisjonen i mange år. Så plutselig var det sandvolleyball som gjalt, og strendene på Sørlandet. Men det er en annen historie.
På dette bildet finner dere mange kjente. Kom igjen med navn.

 

 

Advertisements

8 Comments on “Fra Åmlitreffen

  1. Jeg spilte i Åmli det året, men er litt usikker på om det var for et OSI-lag. Husker Geir H. på et KFUM-Oslo, og en lagkamerat som hadde bestilt seg hotellrom, men som i stedet havna under ei trapp med ei dame…
    Tror det kan ha vært i 1980, eventuelt pluss minus ett år.

  2. Noen lokale Åmli-helter i bakgrunne til venstre for Rolf på bilde 2. Sigurd Kjøvfjell med lyst hår og skjegg i hvert fall, og det er vel Terjei med samme etternavn to hakk nærmere Rolf(?)

  3. Og en beskjegget Ivar Bakken på sidelinjen hos det andre (blandings-)laget…

  4. Og trener Inge Andersen med hofterfest på sidelinjen for Førde…

  5. Det var tider! Dette er tydeligvis et oppgjør mellom oppkomlingene fra Førde og en løselig gjeng med KFUM/Oslo-spillere, supplert med Geir Humberset. På bildet til venstre er det Tomas Jonsson i midten, Olav Tveit i 2 og Rolf Sanne som interessert tilskuer bak på banen. En Asbjørn Vølstad i tenårene avventer i Førde-blokken. På høyrebildet er Rolf S kommet fram, mens Håkon Figenschou er spilleren til høyre for KFUM.
    For Førde blokker Olav Vølstad i midten, Asbjørn i forsvar, mens mannen med briller som tar det kaldt og rolig så vidt jeg husker heter Kenneth et eller annet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: