Fra Åmlitreffen

Gamledagers store utenførsturnering. Volleyball i Norge ble spilt utendørs fra starten til slutten av 60-tallet. Da fortsatte Åmli å invitere til utendørs dyster og holdt liv i denne tradisjonen i mange år. Så plutselig var det sandvolleyball som gjalt, og strendene på Sørlandet. Men det er en annen historie.
På dette bildet finner dere mange kjente. Kom igjen med navn.

 

 

8 Comments on “Fra Åmlitreffen

  1. Jeg spilte i Åmli det året, men er litt usikker på om det var for et OSI-lag. Husker Geir H. på et KFUM-Oslo, og en lagkamerat som hadde bestilt seg hotellrom, men som i stedet havna under ei trapp med ei dame…
    Tror det kan ha vært i 1980, eventuelt pluss minus ett år.

  2. Noen lokale Åmli-helter i bakgrunne til venstre for Rolf på bilde 2. Sigurd Kjøvfjell med lyst hår og skjegg i hvert fall, og det er vel Terjei med samme etternavn to hakk nærmere Rolf(?)

  3. Og en beskjegget Ivar Bakken på sidelinjen hos det andre (blandings-)laget…

  4. Og trener Inge Andersen med hofterfest på sidelinjen for Førde…

  5. Det var tider! Dette er tydeligvis et oppgjør mellom oppkomlingene fra Førde og en løselig gjeng med KFUM/Oslo-spillere, supplert med Geir Humberset. På bildet til venstre er det Tomas Jonsson i midten, Olav Tveit i 2 og Rolf Sanne som interessert tilskuer bak på banen. En Asbjørn Vølstad i tenårene avventer i Førde-blokken. På høyrebildet er Rolf S kommet fram, mens Håkon Figenschou er spilleren til høyre for KFUM.
    For Førde blokker Olav Vølstad i midten, Asbjørn i forsvar, mens mannen med briller som tar det kaldt og rolig så vidt jeg husker heter Kenneth et eller annet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: