Hvilket årstall?

Grunnen til at jeg spør er at jeg fant to filmstriper på en umerket side. Jeg synes det ville være naturlig at hr. Bakken oppklarer dette. Vi ser flere landslagsspillere i aksjon på de to bildene.

Advertisements

5 Comments on “Hvilket årstall?

  1. Det øverste må jo være et manipulert bilde. Ser jo ut som undertegnede blir blokket ned ut fra hvor ballen er. Med andre ord; bildetriks 🙂 I blokkhullet (der hvor ballen sannsynligvis er) ser det ut som Jan Gaute Sannarnes venter på ballen.

  2. Sjur Hanserud som diagonal for Ulriken (året før de gikk over til Nyborg – og året etter Jean Luc Bauer sluttet). Nr.12 er undertegnede. Opplegger for Ulriken (nr.9 på bilde 2) er Kurt Olsen. Dette er vel en kamp mot Kolbotn, siden det er Tiit Anderson som legger på bilde 2. Er det Sofiemyrhallen? Sesongen er 1989-90.

    • Hvis du vet at dette er sesongen før Ulriken overførte eliterettighetene til Nyborg, stemmer det at dette er sesongen 1989-90. Og apropos Bauer, Jean-Lucs datter Christina, født i Bergen 1. januar 1988, er nå kaptein hos de regjerende italienske mesterne Yamamay Busto Arsizio. Hos volleywood.net står hun oppført med en hopprekkevidde på 330 cm. Høyest målt er Mireya Luis med 339. Mange gutter som sliter med disse høydene…

      • Min siste sesong (Har ikke spilt en full sesong for Nyborg – Ivar :). Og dette var året etter at også Tor Widerøe gav seg. Men Gaute var med ja! Og når det perfekte samspillet mellom blokk og forsvar fungerer slik som her, spiller det ingen rolle om Trygve blir blokket rett ned (som her), eller ballen blir servert til bakspiller….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: