Hamresanden?

Jeg er ikke helt sikker, men mener dette bildet er hentet fra Hamresanden. Er det noen som kjenner igjen noen på dette bildet? Det begynner å bli en stund siden nå…

Advertisements

5 Comments on “Hamresanden?

  1. …dommeren ser ut som Hanne Abelst fra Skien. Hanne spilte sammen med Hild Mæsel, og jeg tror til og med de sikret seg medalje i NM ved en anledning???

  2. Mette mener at dette var når det var tremannslag. Kjenner ikkje igjen Celine, men at Birgitte Fløgstad er til venstre for Kristin. Linda var vel opptatt med å lage Snekke-lyda 🙂

  3. Hamresanden kan bekreftes, tid…. vel..?? – Men Hamresanden kjennes igjen på utløpet av elva til høyre, og stenkanten ned mot sanden som fungerte perfekt som tribune!
    Ett av de tidligste årene her huskes godt at noen av våre fremste spillere ikke ville hente ballen når den falt ut i vannet, da de ville bli kalde på bena og dermed utsatte seg for skader, da var det bare å putte på ballgutter og jenter i vannkanten!!

    • Synes å dra kjensel på Celine Tryggestad helt til høyre og Kristin Mortensen i heilkvit drakt rett til venstre for henne. Da burde Mette Gjerde og Linda Røvreit være i umiddelbar nærhet….?!

      • Er det du med sexy gul overdel og sokker på beina, Hallgeir…? Mix?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: